+32(0)473.54.39.38
Dutch English

>Klaar voor de tweede groeifase?

Groeien blijkt vaak moeilijker dan starten

Misschien ben je een starter die de eerste levensjaren van zijn onderneming goed is doorgekomen en nu uitkijkt naar consolidatie, professionalisering en groei. Of je bent een gezond, gevestigd bedrijf op zoek naar versnelde, maar haalbare en duurzame groei. In beide gevallen leert de praktijk dat groeien, je onderneming uitbouwen en haar tegelijk in elke groeifase efficiënt en rendabel houden, niet zo evident is en niet zo vlotjes verloopt als je wel zou willen.

Step-upSmallRed2
Hipster-Glasses_120px

Als onafhankelijke experts hebben we een objectieve ‘outsider’ kijk op het bedrijf, de situatie, de sterkten en zwakten en wat nodig (en mogelijk) is in elke groeifase. In nauw overleg met onze klanten hebben we in de loop van de jaren zeer uiteenlopende vragen en problemen in verband met de aanpak van groei opgelost en tot een goed einde gebracht. Dankzij onze brede ervaring terzake hebben we al vele bedrijfsleiders bespaard van tijd, geld en… slapeloze nachten.

Line-Chart-4_120px

Meestal is het zinvol om te beginnen met een formele groei-scan. Die brengt belangrijke groei-gerelateerde vragen én relevante nieuwe inzichten aan de oppervlakte.

Zij vormen de basis voor een coherent strategisch groeiplan, dat zowel de korte termijn (dringend te nemen acties) als de lange termijn (bedrijfsdoelstellingen en persoonlijke ambities) omvat.

“Dankzij onze brede ervaring terzake hebben we al vele bedrijfsleiders tijd, geld en

… slapeloze nachten bespaard.”

Bekijk nu al onze checklijst voor 'Groei'!
Stip aan welke vragen en issues voor jouw bedrijf nu of in de toekomst aan de orde zijn.

Geef uw naam en e-mailadres op voor uw gratis download.


Is jouw bedrijf klaar om te groeien?

Contacteer ons nu!