+32(0)473.54.39.38
Dutch English

>Passie voor innovatieve bedrijven

Onze partners

Wim

Wim Van Steenkiste

Business coach, katalysator, ontwerper van bedrijfsverhalen, mentor, ervaringsdeskundige, extensive globale networker.

Wim is een inspirerend leider met praktische kennis en ervaring in het begeleiden van bedrijven en het stimuleren van groei. Hij coacht starters in fase 2 van hun groei door het verbeteren van hun business model en helpt organisaties omgaan met groei-uitdagingen en internationalisering.

arrow  Partner
arrow  Antwerpen

Senior expertise

Over meer dan 20 jaar heeft Wim een succesvolle internationale carrière uitgebouwd bij Danone, Mars, PepsiCo and British American Tobacco, bedrijven waar hij globale topfuncties enthousiast invulde. Gedurende de laatste 10 jaar is het zijn missie Belgische bedrijven, klein en groot, op de wereldkaart te zetten.

> Lees meer

Hij houdt van uitdagingen waarbij veranderingen en dynamische groeisituaties snelle beslissingen en resultaten vereisen, met vooral veel aandacht voor de bottom line en het betrekken van de verschillende stakeholders.

> Lees meer

Klanten waarderen Wims no-nonsense stijl, zijn directe aanpak, zijn enthousiasme en creativiteit en hoe hij er telkens in slaagt het beste uit winnende teams te halen.

> Lees meer

Wim is een door de Vlaamse Overheid geaccrediteerde groeicoach. Hij behaalde 3 masterdiploma’s (Vlerick Marketing MBA, TEW en Master in Financiële Planning).

> Lees meer

Hij is een veelgevraagd gastdocent, o.a. bij KDG Antwerp Business University waar hij jaarlijks studenten uit heel de wereld stimuleert om met een eigen bedrijf te starten.

> Lees meer

Hij wil ooit een wijngaard uitbouwen in Kelowna, BC, Canada, naast een centrum voor Mercedes Oldtimers.

> Lees meer
peter torreele

Peter Torreele

Expert in duurzame groei, strategische bedrijfscoach met een uitgebreid internationaal netwerk en een passie voor het actief verbeteren van ons milieu.

Peter is vooral bekend als de voormalige Managing Director bij het Economisch Wereldforum (Davos). Hij leidde er het centrum voor regionale strategieën in Genève, het centrum voor wereldwijde groeibedrijven in Beijing en het internationale netwerk ‘Technology Pioneers’.

arrow  Partner
arrow  Melbourne

Uitgebreid internationaal Davos netwerk

Peter beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van leiders uit de academische wereld, het bedrijfsleven en de overheid. Als Managing Director bij het Economisch Wereldforum bood hij vele technologische pioniers een platform voor het delen van hun visie.

> Lees meer

Hij inspireert en adviseert regeringen en bedrijven op het gebied van innovatie en duurzame groei. Peter coördineerde met succes alle regionale Davos-activiteiten wereldwijd en lanceerde de eerste 'Summer Davos' ooit in China in samenwerking met de Chinese regering.

> Lees meer

Hij begeleidt verschillende start-ups in de sector van hernieuwbare materialen, waarmee hij terugkeert naar zijn ingenieurs-roots en actief meewerkt aan een beter milieu. Hij is betrokken bij zowel de Australisch-Chinese technologiestart-up Style Ltd, als bij 3RT Labs, in samenwerking met Flinders University Australia. De focus ligt hierbij op de innovatie van nieuwe materialen gebaseerd op nanotechnologie ter voorkoming van de vernietiging van wilde bossen.

> Lees meer

Peter bouwde een jarenlange carrière uit in internationale verkoop & marketing bij twee bedrijven in de Fortune100, de Roche Group en de Danone Group. Concreet betreft het: Global VP Marketing bij Roche Consumer Health, North European Commercial Director in de Danone drank divisie en UK Marketing Director in de Danone zuivel divisie.

> Lees meer

Voor zijn komst naar Your Next Step was Peter senior advisor bij het Center for Investor Education en was hij partner bij de Critical Management Group met een focus op het bouwen van strategische vermogens in organisaties.

> Lees meer

Peter heeft een Ingenieurs-diploma aangevuld met een diploma Economie/Marketing MBA van de UCL in België en een General Management executive diploma van INSEAD-Frankrijk. Hij is van dubbele Belgische/Australische nationaliteit en woont momenteel in Melbourne, Australië.

> Lees meer
natalie

Natalie Van der Voort

Groei expert, salestransformatie, business coach, digitaal, enthousiasme.

arrow  Partner
arrow  Antwerpen

Scaling

Na het scalen van de omzet voor het management consulting bedrijf Trilations en het softwarebedrijf Infra, besloot Natalie recentelijk haar carrière een wending te geven richting business coaching. Met haar ondernemende aanpak in het capteren en begrijpen van marktbewegingen, tendensen en evoluties binnen klant- en prospectportefeuilles, het door-vertalen naar concrete actieplannen en het bijsturen van commerciële strategieën, slaagt ze erin klanten te helpen succesvolle bedrijfsresultaten neer te zetten.

> Lees meer

Haar enthousiasme, inzet en focus op wat écht belangrijk is vanuit het klant- en aanbieder perspectief, stelt haar in staat een verschil te kunnen maken voor elke organisatie. In combinatie met haar harde schijf voor resultaten weet ze anderen te motiveren en mobiliseren, ook in moeilijke tijden, in het bouwen van duurzame klantrelaties en het winnen van projecten, markten en marktaandeel.

> Lees meer

Natalie begon haar loopbaan op de aankoopdienst van de Chileense grond- en mestoffenproducent SQM/NutriSI, nu gekend onder Yara. Al sinds haar jeugd was ze gepassioneerd door reizen en het ontdekken van andere culturen. Tijdens haar economische studies in Parijs, nam ze in 1996 als eerste deel aan een innovatief, internationaal uitwisselingsprogramma met verschillende universiteiten wereldwijd, waaronder de RMIT University in Melbourne.

> Lees meer

In parallel met haar coaching opleiding, erkend door de ICF, wil ze de komende jaren een impactvolle en duurzame bijdrage leveren in het ‘hoe positioneren’ en ‘hoe waarmaken’ bij het scalen van ambitieuze groeibedrijven.

> Lees meer
william2

William Romeyn PhD

Strategic HR, Management en top team ontwikkeling en assessment.

arrow  Partner
arrow  Vancouver

Strategic HR

Williams’ bijdrage is van onschatbare waarde bij belangrijke strategische veranderingen die door managers en teams waargemaakt moet worden, vooral wanneer deze wijzigingen impact hebben op hun carrière. Het samenstellen van topteams, vooral wanneer een nieuw team start, vraagt om inzicht in relaties, mogelijke synergiën en suggesties voor optimale samenwerking. Successieplanning is dikwijls niet eenvoudig, vooral niet in snelle groeiomgevingen waarbij nieuwe talenten aan boord moeten worden gebracht. Complexiteit en confidentialiteit moeten gecombineerd worden met een duidelijk plan dat cohesie en stabiliteit brengt.

> Lees meer

Als pionier van de Executive Coaching, geniet William wereldwijd erkenning en levert hij meer dan 30 jaar een allesomvattende, intense begeleiding waarbij inzicht in de eigen sterktes en zwaktes vertaald worden naar duidelijke aanbevelingen binnen een lange termijnplanning. Dikwijls wordt een “second opinion” gevraagd aan William bij de selectie van nieuwe talenten door top search executive kantoren, om zo een onafhankelijke mening te kunnen geven over kandidaten, niet alleen of ze geschikt zijn voor de nieuwe functie maar ook om hun verder ontwikkeling en groeimogelijkheden in kaart te brengen.

> Lees meer

Het oplossen van conflicten binnen teams en het vinden van nieuwe wegen, wanneer accountants en advocaten geen oplossingen meer kunnen aanbrengen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van psychologische methodes die leiden tot open en duidelijke discussies.

> Lees meer

William heeft een Canadees en Nederlands paspoort, en woonde in verschillende landen in Azië, Europa en Noord America. Hij is zowel econoom als psycholoog en leidde voordien de grootste bedrijfspsychologie praktijk in Londen.

> Lees meer

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Contacteer ons nu!